Αρχική    Εταιρία Νέα Εγκυκλοπαίδεια Νερού Επικοινωνία eshop
   
Κατηγορίες

    Προσφορές
EASY FILT-BAL 1"
EASY FILT-BAL 1"

Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο νερού κεντρικής παροχής  με ενσωματωμένο διασπαστή αλάτων. Ο αυτοκαθαρισμός του φίλτρου γίν…
Φίλτρο νερού βρύσης SUPER MIKE άσπρο κομπλέ
Φίλτρο νερού βρύσης SUPER MIKE άσπρο κομπλέ

Φίλτρο βρύσης SUPER MIKE της Ιταλικής εταιρίας W.F. Τοποθετείται σε όλες τις βρύσες χωρίς τη χρήση εργαλείων. Διαθέτει…


Νέα

Πευκοχώρι,Τορώνη, Πόρτο Κουφό, Σίβηρη, Άφυτος, Νέα Μουδανιά, Νέα Ηράκλεια, Χανιώτης, Σάρτη, Νικήτας, Καλαμίτσι είναι οι οικισμοί με τα μεγαλύτερα προβλήματα, σύμφωνα με μελέτη που ολοκλήρωσε πρόσφατα το Εργαστήριο Ρύπανσης Περιβάλλοντος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ.
 

www.enet.gr/-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Θεσσαλονίκη: Ακατάλληλο το νερό σε πολλές περιοχές του νομούwww.agelioforos.gr/default.asp-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από 1/4/2012 είναι επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της διεθνούς φήμης Αμερικάνικης εταιρίας Omnipure.
Εισάγουμε και διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά τα υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα φίλτρα ενεργού άνθρακα της σειράς OMB934. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα Omnipure είναι κατασκευασμένα από συμπαγή ενεργό άνθρακα από φλοιό καρύδας (Coconut shell carbon block), που προσδίδει ευχάριστη γεύση στο νερό. Κατασκευάζονται στις Η.Π.Α, είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από τον οργανισμό NSF. Είναι κατάλληλα για κάθε οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Αρχική    |    Εταιρία    |    Νέα    |    Εγκυκλοπαίδεια Νερού    |    Επικοινωνία    |    eshop
Copyright © 2011 - filtercosmos.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr