Αρχική    Εταιρία Νέα Εγκυκλοπαίδεια Νερού Επικοινωνία eshop
   
Κατηγορίες

    Προσφορές
Φίλτρο νερού βρύσης SUPER MIKE άσπρο κομπλέ
Φίλτρο νερού βρύσης SUPER MIKE άσπρο κομπλέ

Φίλτρο βρύσης SUPER MIKE της Ιταλικής εταιρίας W.F. Τοποθετείται σε όλες τις βρύσες χωρίς τη χρήση εργαλείων. Διαθέτει…
Ανταλλακτικό Φίλτρο νερού βρύσης Hydrosmart+ Metal Stop LAICA Ιταλίας
Ανταλλακτικό Φίλτρο νερού βρύσης Hydrosmart+ Metal Stop LAICA Ιταλίας

 Ανταλλακτικό Φίλτρο νερού βρύσης LAICA Ιταλίας, Hydrosmart+ Metal Stop Διάκενο: 0,1 micron Παροχή: Αλλαγή κάθε 6…


Εταιρία

Η εταιρεία Νικολαΐδης Κωνσταντίνος με τον διακριτικό τίτλο Filtercosmos ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στην οδό Μοναστηρίου 91Α στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Βασικό αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας είναι η εισαγωγή φίλτρων και συστημάτων επεξεργασίας νερού, από επώνυμους οίκους του εξωτερικού με σκοπό την διάθεσή τους στην Ελληνική αγορά και τα Βαλκάνια.
Στα πλαίσια αυτά και μετά από συνεχείς επεκτάσεις συνεργασιών και δραστηριοτήτων ολοκληρώθηκε το 1997, η συμφωνία για την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια της Γερμανικής εταιρείας JUDO Wasseraufbereitung GmbH. Πιστοποιημένη με ISO και με πάνω από 130 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες, η JUDO αναπτύσσει, παράγει και βελτιστοποιεί προϊόντα που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές πόσιμου νερού, για οικιακή και βιομηχανική χρήση.
         Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από παγκόσμιους Οργανισμούς και προσφέρονται πάντοτε σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα στελέχη της εταιρείας μας διαθέτουν υψηλή ειδίκευση και πολυετή εμπειρία, ενώ παράλληλα ενημερώνονται άμεσα για τις εξελίξεις του κλάδου, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσει το νερό.

Οίκοι του εξωτερικού που μας εμπιστεύονται
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 91Α      ΤΚ 546 27      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ      ΤΗΛ: 2310-513280      FAX: 2310-556945      E-Mail: info@filtercosmos.gr


Αρχική    |    Εταιρία    |    Νέα    |    Εγκυκλοπαίδεια Νερού    |    Επικοινωνία    |    eshop
Copyright © 2011 - filtercosmos.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr