Αρχική    Εταιρία Νέα Εγκυκλοπαίδεια Νερού Επικοινωνία eshop
   
Κατηγορίες

    Προσφορές
Countertop WF Ιταλίας με προτεινόμενο ανταλλακτικό Omnipure
Countertop WF Ιταλίας με προτεινόμενο ανταλλακτικό Omnipure

 Συσκευή άνω πάγκου countertop WF Ιταλίας. Περιλαμβάνει φίλτρο συμπιεσμένου φυτικού ενεργού άνθρακα Cocon…
Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο TURBO-CLEAN
Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο TURBO-CLEAN

 Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο νερού κεντρικής παροχής…


Νέα

Πευκοχώρι,Τορώνη, Πόρτο Κουφό, Σίβηρη, Άφυτος, Νέα Μουδανιά, Νέα Ηράκλεια, Χανιώτης, Σάρτη, Νικήτας, Καλαμίτσι είναι οι οικισμοί με τα μεγαλύτερα προβλήματα, σύμφωνα με μελέτη που ολοκλήρωσε πρόσφατα το Εργαστήριο Ρύπανσης Περιβάλλοντος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ.
 

www.enet.gr/-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Θεσσαλονίκη: Ακατάλληλο το νερό σε πολλές περιοχές του νομούwww.agelioforos.gr/default.asp-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από 1/4/2012 είναι επίσημη αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της διεθνούς φήμης Αμερικάνικης εταιρίας Omnipure.
Εισάγουμε και διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά τα υψηλής ποιότητας και πιστοποιημένα φίλτρα ενεργού άνθρακα της σειράς OMB934. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα Omnipure είναι κατασκευασμένα από συμπαγή ενεργό άνθρακα από φλοιό καρύδας (Coconut shell carbon block), που προσδίδει ευχάριστη γεύση στο νερό. Κατασκευάζονται στις Η.Π.Α, είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από τον οργανισμό NSF. Είναι κατάλληλα για κάθε οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Αρχική    |    Εταιρία    |    Νέα    |    Εγκυκλοπαίδεια Νερού    |    Επικοινωνία    |    eshop
Copyright © 2011 - filtercosmos.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr